27 April 2014

ISRO Online Test | Free ISRO Sample Online Test for Exam Recruitment 2014

ISRO Online Test | Free ISRO Sample Online Test for Exam Recruitment 20141. ISRO placement papers with Answers for 2006 or ISRO Sample written Test Papers are below.The Question papers for ISRO sum sample use full question are below test youe knowledge.

1. The Magnetic equivalent of OHM’s Law is –
A.Lenz’s Law  
B.Faraday’s Law  
C.Rowlands’s Law  
D.Maxwell’s law  

2. Gray code for number 7 is –
A.0100  
B.0110  
C.1001  
D.1000  

3. ALU is –
A.Array logic unit  
B.Application logic unit  
C.Arithmetic logic unit  
D.None of these  

4. WAN stand for –
A.Wap Area Network  
B.Wide area network  
C.Wide array net  
D.Wireless area network  

5. Amit was born on September 6, 1970, which happened to be a Sunday. Her birthday has again fall on Sunday in-
A.1975  
B.1970  
C.1985  
D.1981  

6. ‘A’ is east of ‘B’ and west of ‘C’. ‘H’ is South-West of ‘C’, ‘B’ is South-East of ‘X’. which is farthest West?
A.C  
B.A
C.X  
D.B  

7. 92.5% of 550 = ?
A.508.75  
B.506.45  
C.520.60  
D.415.30  

8. 12.22 + 22.21 + 221.12 = ?
A.250.55  
B.280.5  
C.225.60  
D.None of these  

9. Who among the following countries won the first women Kabaddi world cup in Patna March 4,2012 ?
A.Japan  
B.China  
C.India  
D.Iran  

10. 78 / 5 / 0.5 = ?
A.13.6  
B.31.2  
C.9.8  
D.18.2  

Answers: 
1.C
2.A
3.C
4.B
5.D
6.C
7.A
8.D
9.A
10.B

Related Posts

ISRO Online Test | Free ISRO Sample Online Test for Exam Recruitment 2014
4/ 5
Oleh

Thank you for comment