5 September 2013

KBC 7 Registration 2013 kbcsony.com Online Process Dates Offcial Website

KBC 7 Registration 2013 kbcsony.com Online Process Dates Offcial Website and Questions with Answers : Are you a big fan of Kaun Banega Crorepathi? We are here with a great good News for you. From our information we came to know that the Kaun Banega Crorepati (KBC) is expected to start in end of August and beginning of September.

KBC Season 7 Registration 2013 starts from 27th May 2013 and telephone lines will open from the same day.

being a fan, you can check your fate by applying through online process from 27th May 2013. For KBC Season 7 Registrations 2013, watch Sony Tv regularly and answer to the questions asked by Amitabh Bachchan from that date respective dates onwards. You must give correct answers using telephone.


Amitabh Bachchan will  ask 10 questions from the general telephone users and 5 questions from IDEA subscribers. You can send your answers through SMS by Choosing Option A)    B)      C)      D). Best part of this is that users need not worry about the SMS charges because normal charges will be applicable for sending SMS.

Schedule of Registration

Questions
Lines Open
Line Close

Date
Time
Date
Time
1
27-May-13
21:00:00
28-May-13
20:59:59
2
28-May-13
21:00:00
29-May-13
20:59:59
3
29-May-13
21:00:00
30-May-13
20:59:59
4
30-May-13
21:00:00
31-May-13
20:59:59
5
31-May-13
21:00:00
1-Jun-13
20:59:59
6
1-Jun-13
21:00:00
2-Jun-13
20:59:59
7
2-Jun-13
21:00:00
3-Jun-13
20:59:59
8
3-Jun-13
21:00:00
4-Jun-13
20:59:59
9
4-Jun-13
21:00:00
5-Jun-13
20:59:59
10
5-Jun-13
21:00:00
6-Jun-13
20:59:59
          Registration lines for Idea subscribers only
KBC 7 Registration 2013 | kbcsony.com 2013 | KBC 7 Online Process Dates Offcial Website

KBC Offcial Website - http://kbc.sonyliv.com/

KBC 7 registration 2013 online - http://kbc.sonyliv.com/registrations

Since we are running a user beneficial website, in our site we have provided some questions and answers to help you. Hope this would be really helpful to you and we wish to see you soon on KBC show.

Question 1: On account of whose birthday people celebrate ‘Engineers’ Day’ in India?

A. A P J Abdul Kalam B. John C. Gammon C. M Visvesvaraya D. Soren Krisitian Toubro

Answer: M Visvesvaraya

Question 2: Which of these Hindi idioms means ‘falling in love’

A. Aankh Pherna B. Aankh Tarerna C. Aankh Lagana D. Aankh Churan

Answer: C. Aankh Lagana

Question 3: Which pieces are maximum in number at the start of a chess game

A. Rook B. Knight C. Pawn D. Bishop

Answer: C. Pawn

Question 4: Koyali has a petroleum refinery. It is located in which of the following states?

(a) Bihar
(b) Assam
(c) Gujarat
(d) U.P

Ans. C.Gujarat

Question 5: Which of these films has the tag line ‘Every Child is Special’?

A. Paa B. Koi…Mil Gaya C. Taare Zameen Par D. Paathshaala

Answer: Taare Zameen Par

Question 6: What is the co-lour of octopus blood?

A. Blue B. White C. Red D. Yellow

Answer: Blue

Question 7: According to the Mahabharata, who crowned Karna, Kunti’s son, the King of Anga?

A. Dhritarashtra B. Pandu C. Yudhishtira D. Duryodhana

Answer: Duryodhana

Question 8:  The gold mines at Kolar are situated in

(a) Andhra Pradesh
(b) Kerala
(c) Tamil Nadu
(d) Karnataka

Ans. D. Karnataka

Question 9: Which of these nursery rhyme characters is usually portrayed as an egg?

A. Jill B. Jack C. Humpty Dumpty D. Incy-Wincy Makda

Answer: Humpty Dumpty

Question 10: If you are ‘Awwal’ in a competition what position would you get?

A. First B. Second C. Third D. Fail

Answer: A.First

Candidates if you want to received all latest news updates KBC Sony 2013 via Facebook page, then join us Facebook page now.

If you want KBC 6 2012
_______________________________________________________________________

24 comments:

  1. 27 MAY 2013 ANSWER IS KBC B 36 M. MY CONTRACT NO 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com

    ReplyDelete
  2. 27 may 2013 answer is KBC B 33 M.
    my phone no.09422852997
    plz call me sir ji and KBC

    ReplyDelete
  3. 28 may 2013 answer. KBC A 36 M. MY Contract no 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com and cmgautam67@gmail.com

    ReplyDelete
  4. WAIT WAIT AND WAIT. I WAIT FOR KBC IN 4 YEARS. WHAT IS THIS. HOW LONG WAIT FOR THIS.MY 2000 RUPEES GO FOR IN THIS PROGRAME BY SMS MY MOBILE. NOW IM TOO ANGRY.

    ReplyDelete
  5. KBC C 36 M ( 29 MAY 2013 ANSWER) MY CONTACT NO 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com and cmgautam67@gmail. com

    ReplyDelete
  6. i am sumit bhargav .


    KBC C 24 M


    PHONE:9837219801,9634298913,

    ReplyDelete
  7. KBC C 36 M ( 30 MAY ANSWER) My contract no 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com and cmgautam67@gmail.com

    ReplyDelete
  8. KBC C 36 M (3RD jun 2013 answer) my contact no 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com and cmgautam67@gmail.com

    ReplyDelete
  9. hi sir.
    i am sumit bhargav from rishikesh.
    3 JUNE 2013 ANSWER

    KBC C 24 M


    PHONE:7500336296, 9634298913.
    Email:sumitaptechbhargav@gmail.com


    ReplyDelete
  10. KBC A 36 M ( 4th jun 2013 answer) my contract no 09584292327 cm.gautam@rediffmail.com

    ReplyDelete
  11. HI SIR.
    I AM SUMIT BHARGAV FROM RISHIKESH-UTTRAKHAND.
    4 JUNE 2013 ANSWER

    KBC A 24 M

    PHONE:7500336296
    Address:D-33 Maneri Bhali Colony Seechaie Vibhag Pragati Puram Rishikesh-249201

    Dissti:Dehradun

    Email:sumitaptechbhargav@gmail.com

    City:Rishikesh

    State:Uttrakhand

    ReplyDelete
  12. Madhu Bala KBC A 25 F add:allahabad,u.p. pin:211006 email:madhu.210bala@gmail.com

    ReplyDelete
  13. jadhav datta dhanaraj maharastra add latur mo 9623979246 em dattajadhavlatur@gmail.com

    ReplyDelete
  14. my name is haider ali i am twenty years old .......plz plz one chance kbc
    my mob-07654393914
    email---haideralikgntuition@gmail.com

    ReplyDelete
  15. SANJAY SRIVASTAVA
    494,AWAS VIKASH COLLONY
    LAKHIMPUR KHERI U.P.
    PIN-262701
    MOB-8090422553 , 9616002971
    RESPECTED SIR,
    SIR JI , PLEASE GIVE ME ONE CHANCE KBC7 & GBJJ
    SIR JI PLEASE CALL ME.
    THANKS SIR JI

    ReplyDelete
  16. ple.sir kbc reg. My mo.no.7698399540

    ReplyDelete
  17. Respected sir
    This is Pankaj srivastav KBC C 32 M . I want a chance for this shows.plz........sir.
    From deara bajar sultanpur uttar pradesh-228132
    Mob.-08826627480

    ReplyDelete
  18. sir,
    please sir kbc me aane ka ek mauka de dijiye please please
    Name- Atul sharma
    mob- 9981682220, 8966992943

    ReplyDelete
  19. 1. What is the co-lour of octopus blood?
    ans.A. Blue
    mob-9711825445

    ReplyDelete
  20. Question 1: On account of whose birthday people celebrate ‘Engineers’ Day’ in India?

    Answer: M Visvesvaraya
    mob-9871525814
    new delhi-44

    ReplyDelete
  21. Question 1: On account of whose birthday people celebrate ‘Engineers’ Day’ in India?

    Answer: M Visvesvaraya
    new delhi-44
    mob-9871525814

    ReplyDelete
  22. Question 5: Which of these films has the tag line ‘Every Child is Special’?
    Answer: Taare Zameen Par
    mob-8882906444

    ReplyDelete
  23. Hallo sir,my name is jai wankhade so many times i will try but i didnt know the way.now i am watchinging kbc.ple reply sir

    ReplyDelete
  24. Hello sir my name is bhavy dhanuka i want to play win ipads game so u can can tell me how to play it. Thank you sir.

    ReplyDelete

Thank you for comment